By 14th szeptember, 2021 Hírek Comments Off

Vitorlásbérlés a Balatonon: ősszel is érdemes!

vitorlásbérlés a Balatonon nem csupán nyáron, de ősszel is lehetséges, sőt, érdemes is, hiszen ilyenkor egész más arcát mutatja a tó!

Ha azt mondjuk: vitorlásbérlés a Balatonon, gyakorlatilag mindenkinek a nyár, a hőség és a nyaralás ugrik be elsőre, holott nem csupán ebben az időszakban érdemes szelni a Balaton hullámait. Tény, hogy ősszel már nem lehet laza, szellős öltözetben élvezni a nap sugarait, hanem rendesen fel kell öltözni, de a vitorlásbérlést akár még októberre is érdemes beütemezni, hiszen a víz az őszi szeleknek és esőnek köszönhetően egészen haragosnak tűnik, míg a part ennek tökéletes ellenpontja: a lombjukat elveszteni készülő fák arany és vörös színeibe öltözött partvonal és hegyek látványa egészen földöntúli; mintha nem is Magyarországon, hanem Skóciában járnánk. Ehhez hozzáadódik az ég felhőssége, a korábbi naplemente és a hűvös, friss levegő, hogy a tömeg hiányáról ne is beszéljünk – bár azt valószínűleg senki nem hiányolja -, és máris érthetővé válik, miért érdemes vitorlást bérelni még az ősz folyamán is.

Vitorlásbérlés Balatonfüreden

Balatonfüredről hasonlókat lehet elmondani, és, ha a vitorlásbérlést Balatonfüreden ejtjük meg, akkor érdemes itt szállást is keresni, hiszen néhány nap pihenés még ősszel is bele kell, hogy férjen a szűkös időbeosztásba, főleg, ha ehhez még társul a vitorlásbérlés Balatonfüreden. Füred az északi part fővárosa, a Balaton királynője, ami nem csupán fürdőváros, ahol a nyár folyamán meg lehet látogatni a strandokat, de fontos történelmi színhely is, ahol számos nagy név és történelmi személyiség – például Jókai Mór, vagy Blaha Lujza – is építtetett magának villát. A város építészete csodás, a Tagore sétányon túl gyakorlatilag minden utcájában találni valamilyen látnivalót, a vendéglátóhelyek egy része ősszel is üzemel, a tömeg viszont sokkal kisebb ilyenkor, ami különös, ám vonzó hangulatot kölcsönöz az őszi pihenésnek. A vitorlásbérlést Balatonfüreden követheti egy hosszú, de kényelmes tempójú séta, majd egy kellemes vacsora, és egy tökéletes napot lehet így lezárni, ami örökre szóló emlék maradhat.

Vitorlásbérlés a Balatonon

vitorlásbérlés a Balatonon tehát lehet egy hosszú hétvége egyik, ám jelentős programja is, de lehet egy napi program is, ami miatt mindenképp megéri utazni egy kicsit. Bármelyikről is legyen szó, cégünk az Ön rendelkezésére is áll, és biztosítja a hajót, kapitánnyal együtt, vagyis Önnek nincs más dolga, mint élvezni a látványt és a friss levegőt, de, ha ezt kevésnek érezné, különféle hajós programokon is részt vehet, melyekről honlapunkon tájékozódhat. Ne hagyja ki Ön sem az őszi szezon egyik legélvezetesebb programját, válassza a vitorlásbérlést a Balatonon családjával, kedvesével, vagy baráti társaságával! Garantáljuk, hogy a döntését nem fogja megbánni, és olyan emlékekkel távozhat tőlünk, amelyeknek köszönhetően újra és újra felkeresi majd a Balatont ősszel!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne vitorlást bérelni a Balatonon, avagy, ha bővebb információra lenne szüksége a balatoni vitorlásbérléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!