ÚJDONSÁG! Saver 830 Cabin (nagyobb motors verzió)

Újdonság! Saver 830 Cabin (nagy motoros verzió)

Saver 830 kabinos elektromos hajó egy kiváló családi hajó, ami minden igényt a végletekig kiszolgál. A hajó belterében 2 db kabin összesen 4 fő részére nyújt kényelmes alvási lehetőséget.  • Név: Szerecsen király
  • Kikötő: Balatonfüred Kékszalag Port
  • Évjárat: 2020
  • Befogadóképesség: 8 fő
  • Fekvőhelyek: 4 + 1 fő
  • Kabinszám: 2

Elektromos hajót bérelne?

A környezettudatosság egyre fontosabb az emberiség számára, és ezt szerencsére a legtöbben maguk is felismerték már. Akit foglalkoztat ez a téma, az beépíti a mindennapjaiba a Föld védelmét szolgáló, kisebb-nagyobb teendőket, ám érdemes a különleges alkalmakat is eszerint tervezni. Ha valami különlegességre vágyik idén nyáron, de szem előtt tartaná a szennyezés visszaszorítását is, az elektromos hajó bérlése Önnek való!

Az elektromos hajók bérlésének lehetőségével bárki számára elérhetővé válik a Balatoni hajókázás úgy, hogy nincsenek kiszolgáltatva a széljárásnak, de sem a levegőt, sem a vizet nem szennyezik. Egy elektromos hajó az élővilágot sem zavarja olyan mértékben, mint dízelmotoros társai, csendessége mellett pedig élvezhetővé válik a tó csobogása, a partról beszűrődő hangok, vagyis az az aktív csend és nyugalom, amit csak a Balaton képes árasztani magából.

Amennyiben szeretne elektromos hajót bérelni, tekintse meg az elérhető hajótípusokat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!