Füred Winter Cup

Légy részese a második szezonjának is a 3 versenyből és egy nyílt edzésből álló hagyományteremtő Téli vitorlás versenysorozatnak. Egy egyáltalán nem szokványos, jó hangulatú téli vitorlás versenysorozatnak Balatonfüreden, a Kékszalag Portban.

A 3 verseny és a nyílt edzés témája az Advent, Farsang, Hölgyek és a Bolondok ünnepe. A versenysorozatra felkészítő edzés 2023. december 9-én Adventkor ünneplésére kerül megrendezésre, ahol a Füred előtti vízterületen megrendezett futamok után 16 órától kivilágított hajókkal adventi vitorlás felvonulás indul a Kékszalag Portból a Tagore sétány elé.
A 3 versenyből álló sorozat ideje alatt különdíjjal értékeljük a legszebb hölgynek vagy annak látszó személyt, a legbolondabb csapatot és a legeredetibb jelmezbe öltözött legénységet is. Részletes programok, kisérő rendezvények és versenykiírás, valamint edzésterv alább olvashatók a rendezvények részletes leírásánál. Versenyen való részvétel saját és bérelt hajókkal is lehetséges. Charter partnerünk a HAJOSPROGRAMOK.HU, Vitorlazzfureden.hu.

Keltsük fel a vitorláshajókat tél álmukból a Balaton keleti medencéjében!

Versenyeink fő mottója, hogy érezd jól magad, lép túl a megszokotton, mert itt semmi nem az, aminek látszik!

2023. December 9-én II. Adventi cool túra és vitorlás felvonulás:

A tavalyi sikerre való tekintettel idén is lesz vitorlás buli-edzés, majd az értékelés után vitorlás felvonulás kivilágított hajókkal a part mentén a Füredi nagymóló elé, majd a Tagore sétány előtti vizterületen. A versenyek után pedig merülj el az első Kékszalag Port II. Adventi vásár forgatagában, ahol az árusok mellett együttműködő partnereink kínálnak forró italokat és étkezési lehetőséget a szálláslehetőségek mellett. Az idei évben minden órában INGYENES kisbusz járat indul a Jégpályától a Kékszalag portig és vissza.
A rendezvényen való részvétel teljesen ingyenes, de regisztrálni kell a vitorlás edzsésen való induláshoz!

Minden kedves vitorlázót, aki leadja regisztrációját az Adventi Cool Túrára 2023.12.07-én 20.00-ig , a KONYHAKERT BISZTRÓ Balatonszepezd szeretettel meghív egy sült hurkára vagy kolbászra, valamint forró teára az edzés után!

Vitorlás versenyre felkészítő edzés / Advent vásár / Kulináris élvezetek / Jégpálya /Koncert / Gyermekprogramok

TECHINKAI OKOKBÓL A VERSENY ELMARAD!
2024. március 9-én II. Farsangi cool túra:

Öltözz másnak, nagyon másnak! Verseny után független zsűri keresi a legeredetibb csapatot! A beöltözött csapatokat a nézők is megtekinthetik a nagymólóról, ahol mindenki megmutathatja magát.

TECHNIKAI OKOKBÓL A VERSENY ELMARAD!
2024. március 10-én II. Női cool túra:

Csapatonként 1 női, vagy nőnek látszó személy indulása kötelező. A verseny végén független zsűri megválasztja a legszebb nőnek látszó személyt.

2024. április 6-án II. Bolondok Kupája:
Sajnos a kikötő nem engedélyezte a versenyek megtartását 2024-ben, így a Bolondok Kupája is elmarad. Szíves elnézésetekt kérjük a kellmetlenségért. Jövőre újra találkozunk!

A legőrültebb csapatokat nem csak a versenyteljesítményük, de a jelmezes alakításaik szerint is díjazzuk.

A versenyre felkészítő edzésen a részvétel teljesen ingyenes, csak a résztvevő csapatokat kell előre regisztrálni emailben.
Versenyek nevezési díja előnevezéssel 5.000,-Ft/ fő/ verseny, helyszínen nevezés 6.000,-Ft/fő/ verseny.
Az Adventi edzés regisztrációs lap, valamint a nevezési lap hamarosan letölthető lesz, melyet az furedwintercup@gmail.com emailcímre kell elküldeni.
Az edzésen és a versenyeken való részvételhez sem versenyengedély, sem egyesületi tagságra nincs szükség. A hideg vízre való tekintettel a versenyeken a mentőmellény használata kötelező.
Edzés és versenyek helyszíne Kékszalag Port kikötő Balatonfüred ( 8230 Balatonfüred, Anna sétány 7. )
Információs vonalak: +36 20 349 0419, +36 70 28 65 773
Facebook
Instagram: furedwintercup

Az edzésre és a versenyekre családdal együtt is érdemes érkezni, mert támogatóink kedvezményes szálláslehetőségekkel és csomagokkal, valamint gasztro különlegességekkel, zenés rendezvénnyel, vásárral, valamint sok érdekességgel készülnek.

Támogatóink