1./ Banki átutalás az alap fizetési eljárási formánk a foglalás véglegesítéséhez szükséges összeg befizetéséhez. Az ajánlati dokumentum (amely emailünkhöz csatolt Pdf. file) jobb felső sarkában találja az utaláshoz szükséges összes banki információt, valamint az ajánlati dokumentumon középen és felül található a foglalási szám (például: 120/2020).
A foglalási számot minden esetben kérjük feltüntetni az utalás közlemény rovatába, mert befizetését az alapján tudjuk azonosítani!

2./ Készpénzes fizetés lehetőség balatonfüredi irodánkban és mindegyik kikötőnkben lehetséges.

3./ Bankkártyás fizetési lehetőség mind balatonfüredi irodánkban, továbbá mindegyik kikötőnkben lehetséges. A hajó és szállás depositot is megfizetheti bankkártyával kikötőinkben vagy irodánkban.

4./ Bankkártyás távoli fizetés, ha a foglalás véglegesítéséhez szükséges összeget kényelmesen bankkártyával szeretné megfizetni, akkor:

A +36 70 28 65 773 telefonszámunkat felhívva, bármikor kényelmesen és biztonságosan fizethet munkatársunknál telefonon bankkártyával. A fizetésről a számlát és a bankkártyás bizonylatot azonnal megkapja a foglaláshoz megadott emailcímére.

– Kérésre fizetési linket küldünk Önnek emailben vagy sms-ben, a mellyel kényelmesen fizethet belföldi bankkártyával. EU-n kívüli bankkártyával csak telefonon kollégánknál lehet fizetni.

5./ MKB, K&H és OTP Szép kártya.

Mindegyik fajta Szép kártyát el tudjuk fogadni, akár telefonon is, ha a foglalás véglegesítéséhez szükséges összeg befizetésre szeretné felhasználni. Illetve balatonfüredi irodánkban, kikötőinkben és szállásainkon is fizethet Szép kártyával.

Ha bármilyen kérdése merül fel fizetési lehetőségeinkkel vagy a foglalás menetével kapcsolatban, kérem forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 28 65 773 vagy a +36 20 349 0419-es telefonszámon, vagy az info@hajosprogramok.hu email címen. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére és legjobb tudásuk szerint segítik Önt bármilyen kérdésében.

Üdvözlettel, HAJOSPROGRAMOK.HU Csapata

Együttműködő partnerünk: szepkartya.hu