By 25th január, 2018 Hajós programok Comments Off

Már nem kell 1200 kilométert utazni ahhoz hogy a katamarán vezetési tudást elsajátítsa. Akár családjával együtt várjuk szeretettel Balatonfüreden, Mózes nevű Nautitech 40-es katamaránunk fedélzetén 3 napos katamarán vezetői tréningünkön.
A túlnyomó részt gyakorlat orientált 3 napos képzésünkön az alábbi témákat részletesen átvesszük és a begyakoroljuk:

+ Motorral végzett manőverek technikai és fizikai tulajdonságai. A katamarán fordulási jellemzői és különbségek az egytestű hajó fordulási jellemzői között.
+ Motorral és kormánnyal végzett kikötői manőverek elmélete, valamint a széliránytól, erősségtől függően annak különböző módozatai.
+ Motor tan és kormányszerkezet tan
+ Kikötői manőver gyakorlat
+ parkolási sajátosságok a balatoni kikötőkben
+ parkolási sajátosságok adriai kikötőkben
+ részletes kikötő ismeret és parkolási lehetőségek az egyes balatoni kikötőkben
+ víz alatti műtárgyak, víz feletti műtárgyak, kardinális jelek, meteorológiai állomások, vízkiviteli művek, komp útvonal, homokpadok és egyéb veszélyek a víz alatt a Balatonon
+ domborzati ismeretek, amelyek a szél irányát és erősségét befolyásolják és így jelentős veszélyt jelentenek a vitorlázás során a Balatonon
+ igény esetén a hasonló ismeretek az Adriára is el tudjuk mondani, a képzés későbbi felhasználására tekintettel

A tanfolyamot elvégző vendégek 10 % kedvezményt kapnak a nálunk bérelhető Nautitech 40-es katamarán bérleti díjából a tanfolyamot követően.

Ár: 92.000,-Ft / fő

Tréning időpontok:
– 2018. Május 11-13.
– 2018. Május 25-27.
– Ha másik időpontot szeretnek, kérem írjon nekünk és megszervezzük.

A tanfolyam tartalamzza az oktatás és segédanyagok árát, szállás díját a résztvevőnek a katamaránon, transit log- és parkoló díját, valamint az üzemanyag költségét.
A tanfolyam minimum 4 fő jelentkezése esetén indul.

Az ár válltozhat a szállás igény mennyiségétől és minőségétől, valamint a résztvevők számától( amennyiben családja is csatlakozik Önhöz a hétvégére).
Kattintson az ajánlatkérő gombra és az igények részletes megadásával a pontos árat ajánlatban megküldjük Önnek.