By 16th december, 2017 Hírek Comments Off

A sikeres flottakezelő charter cég az egyébként is növekvő igényeket támasztó balatoni piacon is dinamikus fejlődést tudhat magáénak – 2016-ban még csak négy hajóval üzemeltek, ám az idei szezonban már 11 hajóval várják a hajózni vágyókat. Sőt, a vitorlás bérlésen kívüli szolgáltatásaik körét is bővíteni tudták.

Dr. Giber Valéria Olga, a cég flottakezelőjének személyes motivációjáról, a vállalkozás indulásáról és a 2017-es szezon terveiről a továbbiakban olvashat.

A vitorlázás és a vitorlás hajók iránti „szerelem” már több éve meghatározó része az életemnek. Hogy közelebb kerülhessek a hajókhoz, első körben kormányos lettem, melyre gazdag tapasztalatok forrásaként emlékezem vissza. Lehetőségem nyílt ugyanis egy felső kategóriás charter flotta működését megfigyelni, az ügyfelekkel való kommunikáció, a minél teljesebb gondoskodás pedig ekkoriban került hozzám különösen közel.

Tudatosan igyekeztem a charterezés irányába fejlődni: aktív részt vállaltam a balatoni charteréletben, megismerkedtem a hajók biztonságos üzemeltetésének feltételeivel, nem utolsó sorban egyre közelibb kapcsolatot alakítottam ki ügyfeleimmel, melynek köszönhetően testközelből térképezhettem fel igényeiket.

Egyenes, ám rögös út vezetett tehát a saját flotta felépítéséhez, melyet csakis sok-sok tanulás tett lehetővé. Emiatt sokaknak hálás vagyok. Pillanatnyilag elégedett vagyok a versenyképességünkkel és az általunk biztosított vitorlás bérlési szolgáltatás minőségével is. Szerencsére ezt ügyfeleink is megerősítették tavaly. Így jutottunk el a döntéshez: 2017-ben tovább növeljük kapacitásunkat.

Kapcsolódó szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a vitorlázás iránt még csak érdeklődő, valamint az abban már tapasztalt ügyfeleink számára is komplex csomagokkal tudjunk szolgálni a balatoni vitorlás bérlés során. Így az izgalmas hajós programok szervezése, a szárazföldi szállásadás és a hajótulajdonosok számára kínált szolgáltatások szintén hozzájárulnak a minél teljesebb balatoni élményhez.