By 21st június, 2023 Hírek Comments Off

Hajós programok a Balaton vizén ringatózva idén nyáron is várják Önt, családját és barátait – töltsenek el velünk egy csodás napot a tó vizén!

Már maga a sétavitorlázás is egy kiváló hajós program a Balatonon, ám lehet fokozni: a borkóstolóval egybekötött hajókázás, a vezetési tréning, a csapatépítő tréning, a lány- és legénybúcsú, vagy csak egy buli a fedélzeten mind olyan események, amelyeket vétek lenne kihagyni, hiszen életre szóló élményt jelenthetnek mindenkinek!

Új, kiváló műszaki állapotú hajóinkon élvezheti a tó ringatását, a gyönyörű látványt, és persze a különféle programokat is, melyekkel készültünk. Vegyen részt Ön is hajós programjainkon, a Balatonon, és gazdagodjon egy különleges élménnyel!

Felkeltettük az érdeklődését? Szeretne részt venni hajós programjainkon, a Balatonon? Már eldöntötte, de bővebb információra lenne szüksége szolgáltatásainkkal, új, kiváló műszaki állapotú hajóinkkal és árainkkal kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!