By 28th május, 2021 Hírek Comments Off

Hajóbérlés a Balatonon – válasszon bennünket!

Vitorlásbérlés kapitánnyal együtt, kedvező feltételekkel, tavasztól őszig bármikor!

vitorlásbérlés kapitánnyal tulajdonképpen bárki számára elérhető programlehetőség, hiszen csak le kell foglalni az időpontot és a kiválasztott hajót. Valószínűleg ezt a mondatot olvasva sokan vonják fel a szemöldöküket, hiszen egy ilyen szolgáltatás minden bizonnyal vagyonokba kerül. Nos, ez abszolút nem igaz! A vitorlásbérlés kapitánnyal együtt egy 10 fős társaság esetében olyan összegért cserébe vehető igénybe akár egy egész napra is, ami fejenként egy minőségibb vacsora ára egy közepesen színvonalas étteremben. Ennél konkrétabb árak is találhatóak honlapunkon a balatoni hajóbérlésre vonatkozóan, ám ez mindig sok tényezőtől, így például az időtartamtól, a hajótól, illetve a létszámtól is függ. A vitorlásbérlés kapitánnyal egy felejthetetlen élmény, ami akár egy nyári hétvégén, de egy különleges alkalomra is tökéletes választás, sőt, lánybúcsúra, céges rendezvényre, vagy családi ünnepléshez is ajánljuk, hiszen a hajóbérlés a Balatonon mindenki számára elérhető.

Elektromos yacht bérlése

Azoknak, akik a balatoni hajóbérlés kapcsán inkább a motoros hajózásra szavaznak, de fontos számukra a környezet védelme is, az elektromos yacht bérlése lehet a tökéletes választás, szintén megfizethető áron. Szerencsére a környezettudatosság egyre központibb szerepet tölt be az emberek mindennapjaiban, de a különleges alkalmakat is lehet úgy szervezni, hogy semmilyen káros hatással ne legyenek bolygónk élővilágára. Nem elhanyagolható előny, hogy az elektromos yacht bérlésének esetében nem vagyunk kiszolgáltatva a széljárásnak, ráadásul egy elektromos motor zajszintje is alacsonyabb, ami nem csupán a hajókázást teszi kellemesebbé, de a Balaton élővilágát is kevésbé zavarja, mint robbanómotoros társai. Az elektromos yacht bérlésének tehát kizárólag előnyei vannak, és mindez a Balatonon hajózva még páratlan élményt is jelent, hiszen így hallhatóvá válnak azok a hangok is, amelyeket egy motoros hajón abszolút elnyomna a motor hangja: a madarak, a partról beszűrődő zajok, a víz csobbanásai, és persze az állatok is közelebb merészkednek majd.

Hajós programok a Balatonon

Azok számára, akik a hajókázás mellett valamilyen extra időtöltést is keresnek, avagy pusztán helyszínként tekintenek a fedélzetre, biztosítjuk a lehetőséget hajós programokra is a Balatonon. Ezek alapvetően kétfélék lehetnek: az ügyfeleink által meghatározottak, illetve általunk szervezettek. Az előbbi gyakorlatilag bármi lehet a lány- és legénybúcsúktól kezdve egy egyszerűbb buliig, de a csapatépítő tréningek, a vezetési tréningek, a borkóstolók, vagy akár fotózások is megoldhatóak, sőt, amennyiben igazán romantikus körülmények között kérnénk meg szívünk választottját, az sem lehetetlen. A hajós programok a Balaton vizén igazán változatosak is lehetnek, hiszen csak a fantázia szab határt nekik, de természetesen a sétahajókázás is tökéletes időtöltés, ha a Balaton és a partvonal látványa már önmagában is elegendő a különleges élmény megszerzéséhez.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a balatoni hajós programokkal, a hajóbérléssel, illetve egyéb szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!