By 1st július, 2021 Hírek Comments Off

Elektromos yacht bérlés

Hajóbérlés a Balatonon kedvező feltételekkel – élvezze a Magyar Tenger szépségét a nyílt vízen!

A világ nagy része szerint minden vízfelület egyformán gyönyörű, legyen az tenger, tó, vagy éppen folyó, ám mi, magyarok tudjuk, hogy tévednek: a Balatonnál egyszerűen nincs szebb! Már a partján állva is megérint bennünket a nyugalma, ami még viharban is érezhető, hiszen hiába veszélyes olykor, nekünk nem árthat. A víz közepéről azonban egész más élmény: fenségesebb, látványosabb, de egyszersmind félelmetes is. Aki még nem hajózott a Balaton hullámain, az talán nem is érti mindezt, ám megtapasztalhatja, hiszen az elektromos yacht bérlése bárki számára elérhető.

Az elektromos yacht bérlésével ráadásul jár egy plusz előny is, ugyanis a hajó a maximális sebesség mellett is néma, azaz csak a környezet hangjait halljuk a fedélzeten, és semmit nem nyom el a motor zúgása. Ráadás, hogy az elektromos yacht bérlésével nem szennyezzük a környezetet, ami különösen vonzóvá teszi azok számára, akiknek fontos a Föld – és persze a Balaton – védelme.

 

Vitorlás bérlés kapitánnyal

Persze a néma csend nem csak elektromos motorral érhető el, hiszen egy ennél jóval régebbi, mondhatni ősi módszer is a rendelkezésünkre áll: a vitorlázás. Egyetlen hátránya, hogy szélcsendben muszáj beindítani a motort – ha van -, mivel anélkül egy vitorlás csak vesztegel. Szerencsére a Balatonon csak igen ritkán fordul elő az, hogy egyáltalán nincs semmi szél, ezért a vitorlásbérlés kapitánnyal szintén remek mód arra, hogy a hullámokról vehessük szemügyre a partvonalat.

vitorlásbérlés kapitánnyal együtt ráadásul megmutatja, milyen is volt a hajózás néhány évszázaddal ezelőtt. Persze azóta sokat fejlődött, de az alapok ugyanazok: a vitorlát éppúgy szakértelemmel kell kezelni, ahogy a kormánykereket, és a hajó minden apró rezdülésére azonnal reagálni kell, mert csak így lehet biztonságos, és persze felejthetetlen élmény a hajózás. A vitorlásbérlés kapitánnyal mindemellett kedvező áron vehető igénybe, azaz bárki számára elérhetőszolgáltatás, ami nem maradhat ki egyetlen balatoni nyaralásból sem.

Hajós program Balaton

De természetesen nem csak a hajókázás lehet fantasztikus élmény a Balaton vizén, hanem más programok is, amelyeket össze lehet kötni a vitorlázással. Ilyen lehet például egy borkóstoló, vagy vacsora a fedélzeten, de az egyik legkülönlegesebb hajós program a Balatonon a lánykérés.

A kedvesünk kezét persze bármikor meg lehet kérni, és a nyár az esküvők szezonja, de gondoljunk csak bele, hogy mekkora élmény lehet egy hajó fedélzetén, a hullámokon ringatózva igent mondani a nagy kérdésre! A legszebb hajós program a Balatonon, ráadásul már csak emiatt mis érdemes lesz majd minden évben visszalátogatni, és újra meg újra kifutni a nyílt vízre, felidézve az emlékeket. Ha hajós program a Balatonon, akkor minden szóba jöhet, ám ez az, ami egyszerűen pótolhatatlan!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne részt venni hajós programokon, a Balatonon, avagy, ha bővebb információra lenne szüksége a balatoni hajóbérléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!