By 26th augusztus, 2022 Hírek Comments Off

Hajózzon velünk!

Az elektromos hajó bérlés azoknak a vízimádóknak is jó lehetőség, akiknek nincs jogosítványuk. Ha nincs hajóvezetői engedélye, akkor is hajókázhat a Balatonon.

A hajózás kellemes időtöltéséről nem kell lemondania, ha nem szeretne hozzá hajóvezetői tanfolyamot elvégezni vagy külön felfogadni hajóskapitányt. Induljon útnak a barátokkal, béreljen elektromos hajót tőlünk és élvezzék a Balaton csodás látványát! Az elektromos hajóink egyik népszerű modellje a Sunny névre keresztelt, öt személyes kis hajó, amit elektromos motor hajt. Nem kell evezni vagy a jó szélre várni, csak indítsa be a motort és lovagolja meg a hullámokat!

Az elektromos hajó bérlés helyszíne Balatonfüred, innen kirándulhatnak Tihany és Alsóörs vízterületére. A kirándulás teljesen biztonságos, csak arra kell ügyelnie, hogy tájékozódjon előtte és tartson be minden fontos szabályt. Ezután már csak annyi a dolguk, hogy kihasználják a barátokkal a rendelkezésükre álló időt. Fürdés, napozás, ünneplés vagy csak egy kis lustálkodás a hullámokon ringatózva!

Kiránduljon velünk!

Az elektromos hajó bérléssel igazi kirándulásokra is indulhat a Balatonon! Nem kell megelégednie azzal a néhány órás kiruccanással, amit fürdéssel, napozással tölt.

Mit szólna egy romantikus úthoz, ami több napon át tart a yacht fedélzetén? Lepje meg vele magát és a kedvesét, már csak a megfelelő elektromos yacht bérlésről kell döntenie. Segítünk kiválasztani a célnak legjobb elektromos hajót. Mit szólna például a Andy-Bayliner 742GC modellhez, amin több napot is kényelmesen el lehet tölteni? Nem kell a partra sem lépnie, ha nem szeretne, hiszen tökéletesen felszerelt és komfortos hajóról van szó, amit az elegáns belső tesz még vonzóbbá. Az elektromos hajó bérlés időtartamáról Ön dönt, egy nap vagy egy hét is lehet a kirándulás hossza.

Képzelje el, hogy a parttól távol, kettesben boroznak a fedélzeten, a hullámokon ringatózó hajó csendesen sodródik a naplemente arany sugaraiban. Megkapó látvány, ugye? Ne halogassa a döntést tovább, béreljen elektromos hajót most tőlünk! A Balaton várja!

Kalandozzon velünk!

Az elektromos hajó bérlés órákra vagy napokra is igénybe vehető. Pár óra is elég ahhoz, hogy elfeledje a hétköznapokat és kalandra keljen a nyárral!

Amíg tart a hajózási szezon, addig bármikor szívesen látjuk a balatonfüredi kikötőben, hogy Önnek is megmutassuk, milyen a Balatonon hajózni. A balatoni elektromos hajó bérléshez több hajó is a rendelkezésére áll a bérlőknek. Egyedül szeretne egy kicsit elvonulni a világ zaja elől vagy inkább édes kettesben romantikázna a szerelmével? Óriási ünneplést csapna a barátokkal a vízen? Mindenre van hajónk és megoldásunk! Az elektromos hajó bérlés mindig exkluzív élmény, hiszen maga a Balaton is megunhatatlan úti cél. A kalandok, a kikapcsolódás és a szórakoztató programok mind jól megférnek egyetlen hajón, csak a társaság kell hozzá. Kiváló műszaki állapotú, új hajók várják, erről mindig gondoskodunk.

Keressen minket bizalommal, ha felkeltette az érdeklődését az elektromos hajó bérlés! A megadott elérhetőségeinken kérdezze kollégáinkat a részletekről!