By 21st június, 2022 Hírek Comments Off

A Balaton több a strandolásnál!

A balatoni hajóbérlésből lehet életre szóló élmény is! A vízibiciklizés vagy a csónakázás nem ugyanaz, mint a vitorláson vagy elektromos hajón szerzett emlékek!

A balatoni nyaralásokon rengeteg szép és különleges emlékkel lehet gazdagodni, ezek közé tartozik a hajókázás is. Béreljen olyan hajót a balatonfüredi kikötőből, amilyenen el tudja magát képzelni és vágjon neki velünk a víznek! Hagyja ott a partot, kóstoljon bele egy, a strandolásnál sokkal felemelőbb élménybe, hajózzon a Balatonon! Az sem jelent akadályt, hogy még soha nem járt igazi vitorláson vagy nem szelte a habokat elektromos hajón ülve.

balatoni hajóbérléshez a hajókat teljesen felszerelve, igény szerint hajós kapitánnyal együtt bocsátjuk a bérlők rendelkezésére. A balatoni hajóbérlésből lehet egy igazi kirándulás is, ami több egy körnél a hajóval. Adja át magát az igazi balatoni hangulatnak, töltsön a vízen több napot és szerezzen egyedülálló élményeket a nyaraláson! A hajóinkon akár luxuskörülmények között is eltölthet teljes napokat vagy heteket!

Több napos túrához is tudunk hajót kínálni!

A balatoni hajóbérlés szóljon a kényelemről és a luxusról! Több napos túrákhoz is tökéletesen felszerelt hajókat kínálunk kölcsönzésre!

A Balaton elég nagy és izgalmas ahhoz, hogy ne csak pár órára hajózzon ki a tóra, hanem akár több napos élményt is szerezzen rajta. A hajós túrához azonban szükség lesz egy, a célnak megfelelő hajóra is.  A balatoni hajóbérlés Balatonfüreden több lehetőséget is kínál a hajózni vágyóknak. Családoknak, pároknak, kisebb és nagyobb társaságoknak ideális hajók sorakoznak a kikötőben, csak ki kell választani azt a modellt, amin kényelmesen elfér mindenki.

Hogyan válasszon hajót a balatoni hajóbérléshez? A férőhelyek száma alapján érdemes elsősorban dönteni, de vannak egyéb szempontok is a választásnál. Alapvetően vitorlás és elektromos hajók sorakoznak a kikötőben. Mindkét hajótípusból vannak olyan, kölcsönözhető modelljeink, amik rendkívüli kényelmet, igényes környezetet és egy csipetnyi luxust is ígérnek a hajókázóknak. Minden hajónk kiváló műszaki állapottal rendelkező, új modell.

Csipetnyi luxus a vízen!

balatoni hajóbérléshez nagyobb társaságok számára is van ajánlatunk, akár vitorlázni szeretnének, akár yachtra szállnának inkább. Luxus hajókázásra vágyik? Velünk meg tudja valósítani!

A vitorlásaink között újdonságnak számít a 12 fős Salamon király, ami több hetes hajózáshoz is egy hotel szoba kényelmét képes nyújtani a vendégeknek. A vitorláson több kabin, jól felszerelt, komfortos fürdőszoba is található, de nem hiányozhat a légkondicionáló sem. Ha a szelek szárnyán és a hullámokon való ringatózás helyett inkább a sebességet választja, akkor a Brutus teljesítményében és méreteiben sem fog csalódni. Ez az impozáns motoros yacht a balatoni hajóbérlés világában is kiemelkedőnek számít. Exkluzív programot nyújt két emeleten, akár húsz fős társaság számára is, akiket két fős személyzet vár.  Napozás, pezsgőzés, fürdés lehet a program!

Legyen az idei nyaralás páratlan, egy balatoni hajóbérléssel egybekötve! Keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken, ha érdeklik a hajós programjaink, vitorlásaink, yachtjaink!